TEST o Us5-jak dobře znáš klipy US5

11. dubna 2009 v 21:52 | marunka1996.blog.cz |  °TesTíKy°

jak dobře znáš klipy US5

1. ve kterym klipu je jenom (nebo hlavně) richie?
a) 365 days
b) best friend
c) mama
2. kvuli kterýmu klipu si Richie a Izzy změnil look?
a) If you life
b) every other day
c) rhythm of life
3. Jaký město se neobjevuje v klipu Maria?
a) Rio de Janeiro
b) San Francisko
c) Paříž
4. Jaká nadpřirozená bytost je v klipu Just because of you?
a) upírka
b) víla
c) anděl
5. Ve kterym klipu se Richie hádá se svojí přítelkyní?
a) Maria
b) come back to me baby
c) one night with you
6. Kolik klipu je z alba here we go-new edition?
a)3
b)4
c)5
7. jaký má Richie tričko na začátku klipu Best friend?
a)červený
b) fialový
c)černý
8. Kterej song neni natočenej (jako klip)?
a) In the club
b) gone
c) come back to me baby
9. Na jakej klip navazuje klip 365 days?
a) one night with you
b) come back to me baby
c) best friend
10.kde je Chris v klipu maria?
a) v autobusový budce
b) v televizi
c) v zrcátku v autě
TAK JAK SI DOPADL/A ↓

-----------------------------------
VÝSLEDKY:
1-B
2-C
3-B
4-A
5-B
6-C
7-B
8-B
9-A
10-C
---------------------------------------------
10-8 správnejch odpovědí -
wow...je vidět žes ty klipy viděl/a už hoooodněkrát x) super
řešení pro zlepšení: no nvm estli se eště mužeš zlepšit xD
7-4 sp.odpovědi -
no párkrát si něaký ty klipy viděla a přecejenom něco víš ale mohlo by to bejt lepší...
řešení pro zlepšení: eště se párkrát na ty videea mrkni a budeš znát všechno o klipech
3-0 sp.odpovědi -
asi tě to moc nezajímá..vidělas vůbec nákej jeich klip?
řešení pro zlepšení: mrkni se na jejich klipy
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama